dumlekakor
2011-07-14
Dumlekakor (24st)
200 g smör
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
24 dumlekolor
24 noblesse
Folieformar
Blanda ihop smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg och ställ kallt ca 30 min.
Dela degen i 24 delar, rulla till kulor och lägg i en folieform. Tryck ner en dumlekola i varje kula och grädda mitt i ugnen, 10 minuter på 200 grader.
Lägg en noblesse ovanpå varje kaka så fort de kommer ut ur ugnen så den smälter.
Ställ kallt så chokladen stelnar ordentligt.
200 g smör
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
24 dumlekolor
24 noblesse
Folieformar
Blanda ihop smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg och ställ kallt ca 30 min.
Dela degen i 24 delar, rulla till kulor och lägg i en folieform. Tryck ner en dumlekola i varje kula och grädda mitt i ugnen, 10 minuter på 200 grader.
Lägg en noblesse ovanpå varje kaka så fort de kommer ut ur ugnen så den smälter.
Ställ kallt så chokladen stelnar ordentligt.
Kommentarer
Trackback